רכיבים:
כ-600 גר' פטריות צדף מסוגים שונים חתוכים לפרוסות גסות
1 בצל יבש חצוי ופרוס לפרוסות
3 שיני שום קצוצות/כתושות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1-2 פלפל צ'ילי קצוץ
3 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
גבעולי למונגראס חתוכים
1 פחית קרם קוקוס
3 כפות שמן זית
רבע כוס רוטב סויה
כף אבקת קארי
אופן הכנה:
שמים את השמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל הפרוס מטגנים עד הזהבה קלה.
מוסיפים את השום, צ'ילי, ג'ינג'ר, בצל ירוק, גבעולי למונגראס ומטגנים כ-5 דק', מוסיפים את אבקת הקארי והרוטב סויה ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מעט. מוסיפים את הקרם קוקוס ומבשלים על אש בינונית כעשרים דקות או עד שהרוטב מסמיך .
מגישים עם אורז לבן/מלא/קינואה.