רכיבים:
1 חבילה פסטה
25 גר' חמאה + כף שמן זית
2-3 שיני שום פרוסות
1/2 כוס יין לבן
שמנת לבישול
250-300 גר' פטריות צדף חתוכות לרצועות
3 גבעולים של טימין טרי או חצי כפית טימין יבש
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
להכין את הפסטה על פי הוראות יצרן
לחמם חמאה ושמן זית במחבת על אש בינונית עד להמסת החמאה להוסיף שיני שום ולטגן מעט מבלי לשרוף את השום. להוסיף פטריות, יין לבן ולהקפיץ מעט בשלב זה ניתן לתבל בעלי טימין, אגוז מוסקט מלח ופלפל שחור. להוסיף שמנת לבישול , לא לתת לרוטב לרתוח אלא לבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהרוטב מסמיך מערבבים אותו עם הפסטה. ניתן לפזר מעל צ'ילי גרוס. בתאבון!