רכיבים :
טורטייה (מומלץ להכין לבד בבית)
300 גר' פטריות צדף חתוכות לפרוסות
1 בצל אדום פרוס
3 שיני שום קצוצות
2 כפות רוטב סויה
1/2 כף סילאן/סירופ מייפל טבעי
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מלח במידת הצורך
עלי כוסברה
לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה קלה, להוסיף שום ופטריות. מערבבים בקערית נפרדת את חומרי התיבול: רוטב סויה, סילאן, פלפל שחור.
מקפיצים כ 5-10 דקות, מורידים מהאש ומוסיפים עלי כוסברה קצוצים.
ניתן למרוח על הטורטייה טחינה ולהוסיף את תערובת הפטריות המוקפצות מעל.
בתאבון!
תודה להילה שושני על המתכון