לפרטים והזמנות חייגו: 052-463-0888

222
פטריות צדף בקרם קוקוס וקארי
15 דק'
רמת קושי: קל
250 קלוריות

רכיבים:
כ-600 גר' פטריות צדף מסוגים שונים חתוכים לפרוסות גסות
1 בצל יבש חצוי ופרוס לפרוסות
3 שיני שום קצוצות/כתושות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1-2 פלפל צ'ילי קצוץ
3 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
גבעולי למונגראס חתוכים
1 פחית קרם קוקוס
3 כפות שמן זית
רבע כוס רוטב סויה
כף אבקת קארי

אופן הכנה:
שמים את השמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל הפרוס מטגנים עד הזהבה קלה.
מוסיפים את השום, צ'ילי, ג'ינג'ר, בצל ירוק, גבעולי למונגראס ומטגנים כ-5 דק', מוסיפים את אבקת הקארי והרוטב סויה ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מעט. מוסיפים את הקרם קוקוס ומבשלים על אש בינונית כעשרים דקות או עד שהרוטב מסמיך .
מגישים עם אורז לבן/מלא/קינואה.

שתפו את המתכון

וואטסאפ
פייסבוק
טוויטר
לינקדאין
פינטרסט
מתכונים נוספים
אורז ערמונים פטריות בתנור
15 דק, שעה בתנור
רמת קושי: קל
קלוריות
WhatsApp Image 2023-05-27 at 17.59.40
15 דק'
רמת קושי: קל
קלוריות
פטריית צדף
5 דק'
רמת קושי: בינוני
150 קלוריות
222
15 דק'
רמת קושי: קל
250 קלוריות