לפרטים והזמנות חייגו: 052-463-0888

אורז ערמונים פטריות בתנור
אורז עם פטריות וערמונים בתנור
15 דק, שעה בתנור
רמת קושי: קל
קלוריות

רכיבים:

2 כוסות אורז פרסי או אורז עגול שטוף

2 סלסלות של פטריות צדף ו/או שמפיניון קצוץ גס (השתמשתי בפטריות צדף סאג'ור הודי, ופטריות צדף כחול)

2 שקיות ערמונים קלופים בואקום קצוצים

1 בצל לבן קצוץ גס

3 שיני שום קצוצות

1/4 כוס סויה

1/2 כוס שמן חמניות (או אחר)

2 כפות סילאן

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

4 כוסות מים

אופן ההכנה:

שמים את כל הטוב הזה בתבנית פתוחה ועמוקה שמתאימה לתנור, מערבבים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. לאחר 1/2 שעה בתנור מערבבים היטב שלא ייחרך בצדדים, ומוציאים מהתנור כעבור 50 דקות או שעה – תלוי בתנור ובמידת הקריספיות שאוהבים.

בתאבון! פטריות או לא להיות 🙂

שתפו את המתכון

וואטסאפ
פייסבוק
טוויטר
לינקדאין
פינטרסט
מתכונים נוספים
אורז ערמונים פטריות בתנור
15 דק, שעה בתנור
רמת קושי: קל
קלוריות
WhatsApp Image 2023-05-27 at 17.59.40
15 דק'
רמת קושי: קל
קלוריות
פטריית צדף
5 דק'
רמת קושי: בינוני
150 קלוריות
222
15 דק'
רמת קושי: קל
250 קלוריות