רכיבים:
2 כוסות אורז פרסי או אורז עגול שטוף
2 סלסלות של פטריות צדף ו/או שמפיניון קצוץ גס (השתמשתי בפטריות צדף סאג'ור הודי, ופטריות צדף כחול)
2 שקיות ערמונים קלופים בואקום קצוצים
1 בצל לבן קצוץ גס
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס סויה
1/2 כוס שמן חמניות (או אחר)
2 כפות סילאן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
4 כוסות מים
אופן ההכנה:
שמים את כל הטוב הזה בתבנית פתוחה ועמוקה שמתאימה לתנור, מערבבים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות. לאחר 1/2 שעה בתנור מערבבים היטב שלא ייחרך בצדדים, ומוציאים מהתנור כעבור 50 דקות או שעה – תלוי בתנור ובמידת הקריספיות שאוהבים.
בתאבון! פטריות או לא להיות 🙂