רובנו משלבים פטריות במטבח שלנו. בשנים האחרונות ניתן למצוא מגוון רחב של פטריות על גבי המדפים במחלקת הירקות,
ואם בעבר הכרנו רק את פטריות השמפיניון והפורטובלו כיום המגוון מאוד התרחב בעיקר לאור מודעות הציבור
לטעמן ולסגולותיהן הבריאותיות של הפטריות.
אנחנו אוהבים להוסיף פטריות למזון כי הן נותנות טעם בשם אוממי המעשיר את קולטני הטעם בחלל הפה שלנו,
ובכך הן מוסיפות טעם לכל תבשיל או מאפה שנשתמש בהן.
פטריות הן מזון דל קלוריות, קל לעיכול המכיל כמויות נכבדות של ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
החלבון שלהן הוא מלא כמו של חלבון מהחי או טופו, הן משביעות מאוד, דלות בקלוריות ומסייעות לתהליכי העיכול.
פטריות מרפא נחקרות ב-50 השנים האחרונות יותר מכל צמח או חומר אחר ברפואה הטבעית. מנגנוני הפעילות שלהן בגופינו שונים מכל צמח או תוסף תזונה אחר המוכר כיום.
הן בעיקר עובדות עם הגוף או דרך הגוף ובכך מייעלות את התפקודים של הגוף במצבי חולי, ובשמירה על הבריאות.